-
-

Saturday, April 09, 2011

awewe geulis joged diluhur meja

suasaNa wik En geus karasa...menusuk kalBu...( hadeuh....)

jadi emut jaman baheula... mamang diajaKan nga- dugem ka disduT alias diko dangdut di jamaika...( eta... anu deukeut ka pasaR ciroyom..bandung)

aya awewe geulis joged diluhur meja... kusabab rada poeK mamang leumpang teu ningali jalan

jadi weh mamang nubruk jelema hideung sagede buta..

geus sieun dikepret mamang teh... si jelema hideung kumis baPlang eta.. ngomong kieu ka mamang..

" *aduuuh ....  sekong nihhh pertiwi akika.. main tabrak aja .. gilingan deh ahh..!! "

< *aduuuh ... sakit nih ... perut aku .. main tabrak aja ... gila deh ahh >

ceuk mamang teh ka manehna ... " punten atuhhh ... capcusss ahhh "  ( buru-buru weh mamang ngajakan kaluar ti disdut eta.. bakat ku sieun piraku weh awak badag sagede buta, kumis bapalang ... ari pek teh bencong )

wekekekekekekekek

oleh Bodor Bandung
Buzz It

Artikel yang Berkaitan

0 komentar:

-

Post a Comment